Als je via de Kapelse webwinkel reserveert voor een activiteit of tickets bestelt, betaal je ook meteen. Dat kan met een bankkaart, een VISA-kaart of andere kredietkaart via de beveiligde betaalomgeving van Ogone. Volg de instructies die op je computerscherm verschijnen. Om online te betalen heb je wel best je bank- of kredietkaart, de bijhorende kaartlezer (van jouw bank) en jouw pincode bij de hand.

over Ogone

Ogone is een dochterbedrijf van Ingenico en is wereldwijd een toonaangevende online payment service provider. Meer dan 50.000 bedrijven in meer dan 70 landen in de wereld beheren en beveiligen hun online en mobiele betalingen met Ogone. Het bedrijf werkt continu aan het voorkomen van fraude (met online betalingen) en het zoeken naar flexibele oplossingen. Het hoofdkantoor van Ogone is in Brussel. Verder zijn er regionale kantoren in acht andere landen.

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Het onthaal van het Administratief Centrum blijft wel open. Je afspraak online inplannen, kan je hier of telefonisch. Voor burgerzaken kan je enkel online een afspraak maken. Trouwens heel wat documenten kan je vrij eenvoudig online aanvragen via het e-loket