Als je via de Kapelse webwinkel reserveert voor een activiteit of tickets bestelt, betaal je ook meteen. Dat kan met een bankkaart, een VISA-kaart of andere kredietkaart via de beveiligde betaalomgeving van Ogone. Volg de instructies die op je computerscherm verschijnen. Om online te betalen heb je wel best je bank- of kredietkaart, de bijhorende kaartlezer (van jouw bank) en jouw pincode bij de hand.

over Ogone

Ogone is een dochterbedrijf van Ingenico en is wereldwijd een toonaangevende online payment service provider. Meer dan 50.000 bedrijven in meer dan 70 landen in de wereld beheren en beveiligen hun online en mobiele betalingen met Ogone. Het bedrijf werkt continu aan het voorkomen van fraude (met online betalingen) en het zoeken naar flexibele oplossingen. Het hoofdkantoor van Ogone is in Brussel. Verder zijn er regionale kantoren in acht andere landen.

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Plan je een bezoek aan één van onze diensten? Maak dan vooraf een afspraak. Dat kan online of telefonisch. Voor de dienst Burgerzaken kan dit enkel online. Heel wat documenten kan je eenvoudig aanvragen via het e-loket, zonder langs te komen. Bij het onthaal van het Administratief Centrum kan je wel gewoon terecht tijdens de openingsuren.