Als je via de Kapelse webwinkel reserveert voor een activiteit of tickets bestelt, betaal je ook meteen. Dat kan met een bankkaart, een VISA-kaart of andere kredietkaart via de beveiligde betaalomgeving van Ogone. Volg de instructies die op je computerscherm verschijnen. Om online te betalen heb je wel best je bank- of kredietkaart, de bijhorende kaartlezer (van jouw bank) en jouw pincode bij de hand.

over Ogone

Ogone is een dochterbedrijf van Ingenico en is wereldwijd een toonaangevende online payment service provider. Meer dan 50.000 bedrijven in meer dan 70 landen in de wereld beheren en beveiligen hun online en mobiele betalingen met Ogone. Het bedrijf werkt continu aan het voorkomen van fraude (met online betalingen) en het zoeken naar flexibele oplossingen. Het hoofdkantoor van Ogone is in Brussel. Verder zijn er regionale kantoren in acht andere landen.

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.