Na je betaling krijg je onmiddellijk een mail. Bij deze mail zit een bijlage. In die bijlage vind je je ticket(s) of bevestiging(en) van je inschrijving.

Ben je de bevestigingsmail kwijt of heb je deze per ongeluk verwijderd? Geen probleem! Je kan al je tickets steeds terugvinden in de webwinkel.

Als je bovenaan op mijn profiel klikt, verschijnt er een lijstje. Klik daarin op historiek en overzichten. Duid mijn tickets aan in het balkje op de volgende pagina. Vervolgens kan je je tickets afdrukken door te klikken op het pdf-logo.

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.