Je hoeft niet aan te schuiven om je (klein)kinderen in te schrijven voor sportkampen, jeugdactiviteiten of de kinderopvang die de gemeente Kapellen organiseert, én om tickets voor de voorstellingen en optredens van het Cultuurcentrum te bestellen. Dat doe je gewoon via de webwinkel. Je reserveert niet alleen online én van thuis uit, maar betaalt meteen ook.

Alle (betalende) activiteiten die de gemeentelijke jeugd- en cultuurdienst, de sportdienst, de gezinsdienst en de dienst Toerisme organiseren vinden ‘onderdak’ in deze webshop. Die bereik je door op de homepage van www.kapellen.be op de juiste snelkoppeling te klikken.

In de webwinkel zie je trouwens ook hoeveel plaatsen er voor een bepaalde activiteit nog beschikbaar zijn, en kan je jezelf of je familieleden – als het maximaal aantal deelnemers is bereikt – ook op de wachtlijst plaatsen.

Ondervind je problemen met de webwinkel? Contacteer dan de organiserende dienst (jeugd- en cultuurdienst, sportdienst, dienst Toerisme, gezinsdienst , buitenschoolse kinderopvang) via webshop@kapellen.be of via het telefoonnummer van die gemeentelijke dienst.