Je hoeft niet aan te schuiven om je (klein)kinderen in te schrijven voor sportkampen, jeugdactiviteiten of de kinderopvang die de gemeente Kapellen organiseert, om tickets voor de voorstellingen van het cultuurcentrum of activiteiten of producten van de gemeente te bestellen. Dat doe je gewoon via de webwinkel. Je reserveert niet alleen online én van thuis uit, maar betaalt meteen ook.

Alle (betalende) activiteiten of producten die de verschillende gemeentediensten organiseren, vinden onderdak in deze webwinkel. Ook sommige gratis activiteiten/voorstellingen vind je in de webwinkel terug: je zitje reserveren is dan wel een noodzaak omdat de plaatsen van die activiteit beperkt zijn.

In de webwinkel zie je trouwens hoeveel plaatsen er voor een bepaalde activiteit nog beschikbaar zijn, en kan je jezelf of je familieleden – als het maximaal aantal deelnemers is bereikt – ook op de wachtlijst plaatsen.

Er zijn 2 mogelijke manieren om in te schrijven / tickets te bestellen:

  1. hoe reserveer je tickets (voorstellingen, uitstappen, …)?
  2. hoe schrijf je in voor activiteiten (speelpleinen, sportkampen, activiteiten, buitenschoolse kinderopvang)? 

Ondervind je problemen met de webwinkel? Contacteer dan de organiserende dienst via webwinkel@kapellen.be of via het telefoonnummer van die betreffende dienst.