In Kapellen vinden volgende markten plaats:

 • De wekelijkse markt vindt iedere donderdag van 8.30 tot 12.30 uur plaats op het Marktplein. Er wordt niet meer gewerkt met losse standplaatsen. Heb je geen abonnement, dan kan je je inschrijven op de reservelijst. Dit doe je minstens een week op voorhand. Wanneer er een standplaats vrijkomt en jij mag deze innemen, dan wordt je hiervan op de hoogte gebracht. 

 • De feestmarkt vindt jaarlijks plaats op Hemelvaartsdag van 9.00 tot 18.00 uur

  Door het coronavirus gaat de Feestmarkt dit jaar niet door.

 • Tijdens Putte Kermis vinden twee markten plaats op de as Ertbrandstraat (Kapellen)-Puttestraat (Stabroek)-Antwerpsestraat (Woensdrecht, Nederland).
  • De Jaarmarkt vindt plaats op de zondag op of na 9 oktober.
  • De Koekloting vindt plaats op de zondag na die van de Jaarmarkt.

  Door het coronavirus gaan de Jaarmarkt en Koekloting dit jaar niet door.


reglement

Het marktreglement en het retributiereglement met betrekking tot bovenstaande markten vind je hieronder.

ook interessant

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend. Ook op het recyclagepark van Igean hoef je geen afspraak te maken.

misschien hoef je helemaal niet langs te komen ...

Voor meer dan 30 attesten, aktes, uittreksels en bewijzen van de dienst Burgerzaken, hoef je de verplaatsing naar het Administratief Centrum niet te maken. Een afspraak maken is dus niet nodig: via het e-loket ontvang je het gevraagde document in je mailbox. In een aantal gevallen gebeurt dat al enkele minuten na de aanvraag. Voor andere documenten is wel nog ‘menselijke’ tussenkomst nodig en ontvang je het gevraagde document na enkele werkdagen. Ook je adreswijziging doorgeven doe je via het e-loket.

Je vindt deze via het e-loket. Je logt daar in met je digitale identiteitskaart of de app ItsMe. 

wanneer je toch langs komt ...

Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de fysieke afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt. Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een masker dat neus en mond bedekt. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.

Bedankt voor je medewerking en begrip.