Inschrijven als standhouder? Dat kan via het e-formulier onderaan deze pagina.

wekelijkse markt

Je kan als bezoeker iedere donderdag op de markt terecht van 8.30 tot 12.30 uur op het Marktplein.

Feestmarkt

De feestmarkt vindt jaarlijks plaats op Hemelvaartsdag van 9.00 tot 18.00 uur op het Marktplein. Die dag wordt de markt in een feestelijk kleedje gestoken. Zo staan er niet alleen meer marktkramers dan normaal, maar wordt je helemaal ondergedompeld in een feestelijk badje zoals je van een feestmarkt mag verwachten.

Putte Kermis

Putte Kermis wordt jaarlijks afgetrapt met de heuse Jaarmarkt op de as Ertbrandstraat (Kapellen)-Puttestraat (Stabroek)-Antwerpsestraat (Woensdrecht, Nederland). Een week nadien wordt op zondag afgesloten met opnieuw een markt op diezelfde as, de Koekloting. Tussen de talkrijke marktkramers, vind je er die dagen ook een kermis met attracties van paardenmolens tot botsauto's, lunaparken en heerlijke kermissnacks. Als bezoeker kan je op de markt terecht van 9.00 tot en met 17.00 uur.

  • De Jaarmarkt vindt plaats op de zondag op of na 9 oktober.
  • De Koekloting vindt plaats op de zondag na die van de Jaarmarkt.

markthandelaar

Ben je markthandelaar en heb je geen abonnement voor de wekelijkse markt, dan kan je je inschrijven op de reservelijst. Dit doe je minstens een week op voorhand. Wanneer er een standplaats vrijkomt en jij mag deze innemen, dan word je hiervan op de hoogte gebracht.

Inschrijven voor de andere markten kan jaarlijks via het juiste e-formulier tot 1 maand voor aanvang.

reglement

Het marktreglement en het retributiereglement met betrekking tot bovenstaande markten vind je hieronder.

ook interessant