In Kapellen vinden jaarlijks volgende kermissen plaats:

   • Stationsstraatkermis vindt plaats op de zondag van de Dorpsdag. De meeste attracties staan aan de Guyotlei, enkele ook elders op het Dorpsdagparcours.

   • Kapellen Kermis begint jaarlijks op de zaterdag op of na 25 juli en vindt van zaterdag tot en met dinsdag plaats op het Marktplein. Traditioneel wordt op maandagavond een vuurwerk afgestoken in gemeentepark Beaulieu en worden er op dinsdagavond wielerwedstrijden gereden in Kapellen-centrum.

   • Putte Kermis begint jaarlijks 1 dag voor jaarmarkt (zondag op of na 9 oktober) en loopt tot en met de zondag een week later. Tijdens deze feestweek vinden ook twee markten plaats, de Kermisloop en de Nationale Sluitingsprijs Putte-Kapellen.

    UPDATE 14 oktober - Door de strengere coronamaatregelen in Nederland beslisten de gemeenten Kapellen en Stabroek in overleg met de lokale politie Noord om Putte Kermis stop te zetten. Je kan op woensdag 14 oktober nog tot 20.00 uur naar Putte Kermis. De kermiskramen openen niét meer op donderdag 15, vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober.

ook interessant

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Het onthaal van het Administratief Centrum blijft wel open. Je afspraak online inplannen, kan je hier of telefonisch. Voor burgerzaken kan je enkel online een afspraak maken. Trouwens heel wat documenten kan je vrij eenvoudig online aanvragen via het e-loket