Eindelijk tijd om die cursus Spaans te volgen of toch liever wat actiever met stoelturnen? Misschien ben je gewoon op zoek naar een leuke babbel, een lekkere, gezonde maaltijd of zoek je praktische info over langer thuis blijven wonen? Spring dan zeker eens binnen in één van onze twee dienstencentra: ’t Bruggeske in het centrum van Kapellen en ’t Ertbrandje in Putte.

Voor iedereen

Het dienstencentrum is een open huis waar iedereen welkom is.

Voor het realiseren van een warme en positieve omgeving, hanteren we een huishoudelijk regelement. Deze kun je in de dienstencentra inlezen of onderaan deze pagina raadplegen.

Ruim aanbod activiteiten en diensten  

  • neem deel aan tal van wekelijkse en maandelijkse activiteiten zoals wandelen, fietsen, taal- en computerlessen, hobbymiddagen, …
  • schrijf je in voor eenmalige, losse activiteiten zoals een dansnamiddag, infomomenten en voordrachten over uiteenlopende, actuele onderwerpen
  • koop tickets voor een warme, gevarieerde maaltijd in het middagrestaurant
  • je kan ook maaltijden meenemen of maaltijden aan huis laten leveren.

Op de hoogte blijven

In het maandelijks informatieblad Contact vind je alle informatie over activiteiten en diensten. Haal zelf een gedrukt exemplaar in het dienstencentrum. Je vindt het in de inkomhal. Je kan het Contact ook op HIER bekijken en kijk ook eens op de activiteitenkalender.

Meewerken als vrijwilliger

Zonder vrijwilligers, geen dienstencentrum. Wil je zelf mee aan de slag gaan? Dan kan je kiezen of je wekelijks of slechts af en toe inspringt. Alle helpende handen zijn meer dan welkom. Je kan meehelpen in de cafetaria, bij een vorming, een activiteit begeleiden of als chauffeur. Aan jou de keuze. Samen bekijken we wat het beste bij je past.

Kom eens langs of neem contact op met het dienstencentrum.