gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2019 14.30 u.
De zomeropvang wordt georganiseerd op één locatie, namelijk BKO Zilverenhoek, Antwerpsesteenweg 146.

De reden is dat we recent werden geconfronteerd met de uitval van enkele begeleiders wegens ziekte en zwangerschap en het zeer moeilijk is om op korte termijn gediplomeerde begeleiders te vinden. Om je kind(eren) kwaliteitsvolle zomeropvang aan te bieden werd daarom beslist om de zomerwerking op één locatie te centraliseren.

In feite biedt deze locatie niets dan voordelen voor jouw kind(eren) en jou. Niet alleen is deze opvang centraal gelegen en biedt ze voldoende ruimte voor een grotere groep kinderen, zowel binnen als buiten. Bovendien kunnen we gebruik maken van een aantal lokalen van de Academie voor Muziek & Woord die met de BKO is verbonden.

Door onze begeleiders in te zetten op één locatie kunnen we ook werken in leeftijdsgroepen. Zo kunnen we zowel in de voor- als in de namiddag specifieke activiteiten aanbieden. We richten eveneens thematische speelhoeken in waar kinderen vrij kunnen spelen en voor de allerjongsten is er ook een slaapruimte voorzien. Door op deze manier te werken kunnen we ook enkele keren op uitstap met de kinderen. Alle informatie over de activiteiten en uitstappen vind je wekelijks terug aan het onthaal van de opvang.

Indien nog vragen: bko@kapellen.be of 03 660 67 43.