de eerste stap naar werk

De eerste stap naar werk is de stap naar de Werkwinkel. We bekijken samen wat je wensen zijn, waar je goed in bent en welke mogelijkheden er zijn. Samen stellen we een actieplan op. We helpen je waar het nodig is: bijvoorbeeld bij het schrijven van een sollicitatiebrief of bij het zoeken naar een geschikte aanvullende opleiding. Soms is er meer begeleiding nodig. Ook daarvoor ben je in de Werkwinkel aan het juiste adres. 

Als je thuis niet over het nodige materiaal beschikt, kom dan gewoon naar de Werkwinkel. Elke Werkwinkel beschikt over een ruimte waar je een computer kan gebruiken, via het internet informatie kan raadplegen over werk en opleiding, je dossier kan beheren, en online kan solliciteren. En als het op je eentje niet lukt, helpen onze medewerkers je graag op weg.

Je kan spontaan langs komen in de werkwinkel tijdens de openingsuren; of je kan ook een afspraak maken via de website van de werkwinkel Kapellen. Je kan ook telefonisch contact nemen op het gratis nummer: 0800 30 700.