gepubliceerd op woensdag 20 januari 2021 13 u.
De speeltuin in het park krijgt een opknapbeurt van zaterdag 23 tot en met zondag 24 januari (onder voorbehoud van weersomstandigheden en vordering van de werken).

Omwille van de weersomstandigheden van afgelopen weekend hebben de herstellingswerken vertraging opgelopen. Daarom is de speeltuin in het gemeentepark niet beschikbaar komend weekend (zaterdag 23 en zondag 24 januari).

De speeltuin krijgt een opknapbeurt in 2 fasen:

1. Op zaterdag 23 en zondag 24 januari en in de loop van maart (exacte data zijn nog niet bekend) zullen er herstellingswerken worden uitgevoerd.

2. In de loop van maart en april worden de speeltoestellen gereinigd en gebeitst. 

Omwille van deze werken zal de speeltuin beperkte periodes niet beschikbaar zijn. De duur van deze periodes is afhankelijk van de weersomstandigheden en hoe de werken vorderen. Onze excuses voor het ongemak.

Ontdek zeker volgende alternatieven:

  • de andere speeltuinen in Kapellen: een kaart met de speeltuinen vind je hier
  • het blotevoetenpad: meer info vind je hier
  • het hinkelparcours in het gemeentepark t.h.v. de petanquebaan
  • de speelbossen: meer info vind je hier
  • de wandeling: De Vos... in het bos, te vinden in het gemeentepark, beginnend bij het Kerkplein (zie hier)
Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Het onthaal van het Administratief Centrum blijft wel open. Je afspraak online inplannen, kan je hier of telefonisch. Voor burgerzaken kan je enkel online een afspraak maken. Trouwens heel wat documenten kan je vrij eenvoudig online aanvragen via het e-loket