• Industrie en B2B-diensten mogen heropen. De arbeidsorganisatie moeten worden georganiseerd aan de hand van een generieke gids van goede praktijken.
  • Telewerk wordt aanbevolen en blijft de norm.
  • Bedrijven waar dit niet mogelijk is, moeten de principes van de sociale afstand nauwgezet respecteren. Deze regel geldt zowel voor de uitvoering van de werkzaamheden, als voor het door de werkgever georganiseerde vervoer.
  • België heropende vanaf 15 juni de grenzen met de EU-landen, Groot-Brittannië, Zwitserland, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen. Het blijft de bevoegdheid van die landen zelf of Belgen er welkom zijn. Meer info vind je op de website van Buitenlandse Zaken.
alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Wegens het gevaar op besmetting door het coronavirus kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Uitsluitend het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.