gepubliceerd op maandag 22 november 2021 14.59 u.
De kerstfeesten van de dienstencentra vinden plaats op dinsdag 14 en woensdag 15 december in zaal LUX en op donderdag 16 december in ’t Ertbrandje. De deuren gaan open om 11.30 uur.

menu

De chef-kok heeft een kerstmenu samengesteld om vingers en duimen bij af te likken. Er bestaat ook een vegetarisch menu. De menu's vind je hieronder in bijlage.

prijs

Voor dit alles betaal je als Kapellenaar € 23 en € 11,50 als je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming. Mensen die niet in Kapellen wonen, betalen € 28 euro per persoon. In de prijs zitten ook twee dranken naar keuze en een koffie of thee inbegrepen.

hoe inschrijven?

Inschrijven kan nog tot en met maandag 6 december en enkel op vertoon van je Covid Safe Ticket en je identiteitskaart. Voor het kerstfeest in zaal LUX kan je tickets kopen in ’t Bruggeske. Voor dat van ’t Ertbrandje, in ’t Erbrandje zelf. Betaal bij voorkeur met bankcontact en zorg ervoor dat je van elke persoon die je wilt inschrijven, de volledige naam en het adres weet. Na betaling ontvang je onmiddellijk je kerstticket met vermelding van je naam, tafelnummer en stoelnummer (tafels en stoelen worden automatisch toegewezen). Breng dit ticket samen met je Covid Safe Ticket en je identiteitskaart zeker mee naar het kerstfeest.

capaciteit

In zaal LUX kunnen per dag 280 mensen meevieren (35 tafels van 8 personen), in ’t Ertbrandje zijn er dat max. 55.