gepubliceerd op woensdag 23 december 2020 16.30 u.
Vuurwerk afsteken, bezitten, vervoeren en uitstallen is verboden. Antwoorden op vragen over de geplande vaccinatie vind je ook via deze website.

De coronapagina’s op deze website worden haast dagelijks bijgewerkt en aangevuld. Als er op federaal, Vlaams, provinciaal of Kapels niveau nieuwe beslissingen worden genomen of verduidelijkingen komen, vind je die steeds hier, met de meest recente bovenaan.

In die rubriek lees je dat de gouverneur in de hele provincie Antwerpen onder meer het afsteken/oplaten van vuurwerk, voetzoekers en wensballonnen verbiedt . Ook het bezit, het vervoer en het uitstallen er van, zijn niet toegelaten.

De gemeente ontvangt ook heel wat vragen over de geplande coronavaccinatie. De antwoorden op die vragen vind je via de nieuwe rubriek vaccinatie.

naar overzicht alle maatregelen >

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Plan je een bezoek aan één van onze diensten? Maak dan vooraf een afspraak. Dat kan online of telefonisch. Voor de dienst Burgerzaken kan dit enkel online. Heel wat documenten kan je eenvoudig aanvragen via het e-loket, zonder langs te komen. Bij het onthaal van het Administratief Centrum kan je wel gewoon terecht tijdens de openingsuren.