gepubliceerd op dinsdag 28 juli 2020 14.35 u.
De maatregelen die de provinciale crisiscel heeft genomen, hebben ook gevolgen voor de dienstencentra.

Enkel het restaurant van dienstencentrum 't Bruggeske blijft open. 't Ertbrandje sluit de deuren. Ook de cafetaria in 't Bruggeske gaat voorlopig toe. En alle activiteiten worden afgelast. 

De openingsuren van het restaurant in 't Bruggeske blijven dezelfde. Dat betekent dat het restaurant dagelijks opent in 2 shiften: van 11.30 tot 12.45 uur en van 13.00 tot 14.15 uur, met bediening aan tafel. Er zijn 36 plaatsen per shift, en indien de 1ste shift volzet is, wordt verwezen naar de 2de shift.

Meer info over bovenstaande is via 03 660 68 20 te verkrijgen bij dienstencentrum ’t Bruggeske.

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.