Kapelse jeugdverenigingen kunnen beroep doen op verschillende soorten subsidies (werkings-, accent-, kampvervoersubsidies en subsidies voor politieke jeugdverenigingen). Alle subsidieaanvragen (behalve subsidies voor kadervorming, jongerenprojecten en voor politieke jeugdverenigingen) moeten voor 30 september worden binnengebracht bij de jeugddienst via het e-loket. Als referentieperiode voor het werkingsjaar geldt de periode van 1 september tot 31 augustus. Subsidies worden uitbetaald voor 31 december van het volgende werkingsjaar, tenzij anders vermeld.

Ook particulieren kunnen een beroep doen op de gemeente voor ondersteuning met de subsidies voor kadervorming (terugbetaling vorming) & subsidies voor jongerenprojecten.

Hieronder vind je het algemeen geldend subsidiereglement. Alle aanvragen dien je in via het e-loket.

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Het onthaal van het Administratief Centrum blijft wel open. Je afspraak online inplannen, kan je hier of telefonisch. Voor burgerzaken kan je enkel online een afspraak maken. Trouwens heel wat documenten kan je vrij eenvoudig online aanvragen via het e-loket