Op vrijdag 23 april bekrachtigde het Overlegcomité een aantal nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor de speelpleinen tijdens de zomervakantie betekent dit dat groepen beperkt worden tot max. 50 kinderen.

Door deze beslissing zijn we genoodzaakt om de speelpleinen in de zomervakantie anders aan te pakken. Meer info over de speelpleinen van de zomervakantie vind je hier.

Tijdens de krokusvakantie, 1 week in de paasvakantie (week waar Paasmaandag niet in valt) en 8 weken in de zomervakantie organiseert de jeugddienst de speelpleinwerking. 

Speelpleinwerking betekent elke dag andere spelen en activiteiten onder begeleiding van gediplomeerde monitoren. Knutselen, dansen, sporten, zingen, koken, zwemmen, ... je kan je naar hartelust uitleven!

Tijdens de herfst- en kerstvakantie worden er geen speelpleinen georganiseerd. 

praktisch

Activiteiten starten om 9.30 uur en eindigen om 16.00 uur. Je kan je kinderen brengen tussen 7.30 en 9.30 uur en terug komen halen tussen 16.00 en 17.30 uur. 

Tijdens de krokus- en paasvakantie werken we met twee leeftijdsgroepen nl. 6 tot 9-jarigen en 10 tot 15-jarigen.
Tijdens de zomervakantie werken we met 3 leeftijdsgroepen nl. 6 tot 8-jarigen, 9 tot 11-jarigen en 12 tot 15-jarigen. 

Locatie: lagere school Irishof, Kapelsestraat 37, 2950 Kapellen. 

De exacte speelpleindata en startdata van de inschrijvingen vind je in de jeugdbrochure en op de facebookpagina van de jeugddienst.

prijs

  • € 6 inclusief voor- en na-opvang 
  • gezinnen die recht hebben op een 'verhoogde tegemoetkoming' krijgen 50% korting 


Je krijgt een fiscaal attest voor alle dagen dat je naar de speelpleinen en/of activiteiten komt. Dit is voor kinderen tot 12 jaar en wordt in het voorjaar van het volgende jaar verstuurd.

inschrijven

  • Inschrijven kan via de webwinkel en kan tot de dag voordien 18.00 uur. Wil je zeker zijn van je plaats schrijf dan op voorhand in.