gepubliceerd op vrijdag 10 april 2020 12.55 u.
De Kapelse vzw Doedèskadèn werkte in samenwerking met de jeugd- en cultuurdienst en het Sociaal Huis een heus pretpakket uit.

Een bundel vol inspiratie voor leuke activiteiten in deze coronaperiode. Divers qua samenstelling en pedagogisch onderbouwd, voor kinderen vanaf de kleuterleeftijd tot 12 à 14 jaar en hun ouders. 

27 kwetsbare gezinnen in Kapellen (60 kinderen) kregen vandaag het pretpakket in handen, mét alle materialen die nodig zijn om met de bundel aan de slag te gaan (stoepkrijt, kleurpotloden, etc). En voor de gelegenheid met een zakje paaseieren, gekocht bij de lokale middenstand.

Uiteraard is deze map te gebruiken door iedereen die geïnteresseerd is, je vindt ze ook hieronder terug.

Met dank aan de Antwerpse KRAS vzw voor de inspiratie.

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.