gepubliceerd op donderdag 8 april 2021 10.46 u.
Wie niet met de auto of de fiets in het vaccinatiecentrum geraakt, kan gebruik maken van de pendelbus.

Sinds begin april zet de Eerstelijnszone Noorderkempen samen met de vijf gemeentes uit de regio pendelbussen in om bezoekers naar het vaccinatiecentrum te brengen. 

De pendelbussen zijn er vooral voor bezoekers die geen eigen vervoer hebben. Van het station van Kapellen doet de pendelbus er een half uur over en ze zet je vlak aan het vaccinatiecentrum af.

tijdelijke haltes

De tijdelijke haltes voor de pendelbussen worden aangegeven met aparte haltepalen met het logo van de eerstelijnszone én de doorkomsttijden. De pendelbussen rijden enkel op de dagen dat het vaccinatiecentrum open is. Meer info over de dienstregeling vind je op https://vaccinatienoord.be/pendelbus 

De rit met de pendelbus is gratis als je je uitnodigingsbrief toont. 

minder mobiele inwoners

Naast de pendelbussen werkte ELZ Noorderkempen nog andere maatregelen uit om minder mobiele inwoners naar het vaccinatiecentrum te vervoeren, zoals via de Minder Mobielen Centrales van de verschillende gemeentes.

meer info

Inwoners met vragen over vervoer kunnen terecht op het callcenter van Vaccinatiecentrum Noorderkempen op het gratis nummer 0800 59 056. Alle informatie over bereikbaarheid - ook met de wagen of de fiets - vind je ook op www.vaccinatienoord.be/bereikbaarheid 

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Plan je een bezoek aan één van onze diensten? Maak dan vooraf een afspraak. Dat kan online of telefonisch. Voor de dienst Burgerzaken kan dit enkel online. Heel wat documenten kan je eenvoudig aanvragen via het e-loket, zonder langs te komen. Bij het onthaal van het Administratief Centrum kan je wel gewoon terecht tijdens de openingsuren.