gepubliceerd op vrijdag 2 april 2021 15 u.
De paaspauze is niet voor iedereen een pretje. De vzw Doedèskadèn springt in de bres voor kwetsbare gezinnen en geeft hen n.a.v. de aankomende feestdagen graag een extraatje.

Vandaag verdeelde de vzw Doedèskadèn met de steun van gemeente en Sociaal Huis in zaal LUX paaspakketten aan maar liefst 70 kwetsbare Kapelse gezinnen. Vorig jaar, bij de start van de strenge lockdown, stak de vzw in recordtempo nog het ‘pretpakket’ voor hen in elkaar. Dit jaar maken een stoepkrijt-challenge, tekeningenslag en selfietocht deel uit van het verrassingspakket.

Ook zin in een uitdaging? Hieronder kan je ze alle drie downloaden. Voor wie het gemist heeft, halen we ook graag het pretpakket van 2020 nog eens van onder het stof.

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Plan je een bezoek aan één van onze diensten? Maak dan vooraf een afspraak. Dat kan online of telefonisch. Voor de dienst Burgerzaken kan dit enkel online. Heel wat documenten kan je eenvoudig aanvragen via het e-loket, zonder langs te komen. Bij het onthaal van het Administratief Centrum kan je wel gewoon terecht tijdens de openingsuren.