gepubliceerd op maandag 27 juli 2020 14.47 u.
Op dinsdag 4 augustus start aannemer Emeric D’Hollander BV in opdracht van de gemeente Kapellen met wegenwerken in de Oude Galgenstraat.

De werken vinden plaats in het deel vanaf de Ertbrandstraat tot juist voor de oprit van Oude Galgenstraat 52. Het einde van de werken is voorzien op 30 september.

Gedurende de gehele werfperiode, van 4 augustus tot 30 september, zal de rijbaan volledig afgesloten zijn voor het verkeer. Een omleiding is voorzien via de Kalmthoutsesteenweg en Marcottedreef.

Het fietspad in de Oude Galgenstraat blijft steeds beschikbaar in beide rijrichtingen.

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.