gepubliceerd op woensdag 29 juli 2020 11.39 u.
De Vlaamse overheid werkte een ontwerp uit van een actieplan om voedselverliezen te vermijden en biomassa beter te benutten. Dit actieplan is nu in openbaar onderzoek.

Tegen 2025 zou het voedselverlies in Vlaanderen met 30 procent moeten dalen. Een voorstel van actieplan, met een uitgebreide samenvatting vooraan, kan u hier terugvinden.

Rond dit plan loopt een openbaar onderzoek van 1 augustus 2020 tot en met 30 september 2020. Iedereen kan opmerkingen en suggesties schriftelijk ter kennis brengen aan de OVAM – team bio, Stationsstraat 110, 2800 Mechelen of mailen naar actieplanbio@ovam.be.

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.