gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 10.20 u.
Het jaarlijkse onderhoud van een aantal rijwegen vindt plaats van maandag 1 tot en met vrijdag 12 juli. Hierdoor worden straten (gedeeltelijk) afgesloten. Hou dus rekening met plaatselijke omleidingen.

Juli

De aannemer vernieuwt in sommige straten de volledige rijbaan. In andere straten gaat het om een gedeelte of een lokale herstelling. De bewoners krijgen een bewonersbrief met de concrete timing, locatie en de te verwachten hinder.

Hieronder vind je een overzicht van de planning, onder voorbehoud van de weersomstandigheden. De straten worden telkens voor twee dagen (volledig of gedeeltelijk) afgesloten. Er is steeds een lokale omleiding.

  • 1 en 2 juli: Sevenhanslei, Heidestraat en Heidestraat Noord¬†
  • 2 en 3 juli:¬†Oosthoevestraat, Bondgenotenlaan, Grensstraat en Eggenlaan
  • 3 en 4 juli: Bremlaan, Cederlaan, Weymouthlaan, Nachtegaallei en Douglaslaan
  • 4 en 5 juli: Nieuwelaan, Bosdreef, Heidestraat-Zuid, Venuslei, Roerdomplei en Hazelaardreef
  • 8 en 9 juli: Klein Heiken, Oude Bergsebaan en Heidestraat
  • 9 en 10 juli: Klein Heiken, Abeeldreef, Albertdreef, Eikendreef en Guyotlei

Augustus-september

Na het bouwverlof wordt de Hoevensebaan (na een eerdere slechte uitvoering) opnieuw geasfalteerd tussen maandag 5 en vrijdag 9 augustus.

Nog in augustus worden de parkeervakken op de Hoogboomsteenweg tussen de Oude Bergsebaan en Koningin Astridlaan aangepakt. In september wordt het onthardingsproject (verwijderen van voetpaden) gestart in de Zwarte-Beeklaan en de Papenboslaan.

Verder worden er lokale herstellingen uitgevoerd aan voetpaden in het Klein Heiken, Hoogboomsteenweg, Platanendreef en Hoevensebaan (tussen Essenhoutstraat en Kerkstraat, inclusief fietspad).