elektriciteit

Sinds 1 juli 2018 zijn de twee netbeheerders in onze gemeente, namelijk Infrax en Eandis, gefusioneerd tot Fluvius. Fluvius is verantwoordelijk voor de electriciteitsvoorziening in onze gemeente.

Wat betreft de levering van stroom, ben je vrij om een leverancier te kiezen.

gas

Netbeheerder Fluvius is in onze gemeente verantwoordelijk voor de gasvoorziening.

Wat betreft de levering van gas ben je vrij om een leverancier te kiezen.

riolering

De gemeente Kapellen heeft het beheer van haar riolen sinds 1 januari 2006 overgedragen aan rio-link, een samenwerkingsverband tussen water-link en de Vlaamse waterzuiveraar Aquafin. Concreet staan deze maatschappijen in voor het beheer, het onderhoud en de vernieuwing van het rioleringsstelsel op het volledige grondgebied van Kapellen. Om dit te financieren wordt er een saneringsbijdrage opgenomen op de drinkwaterfactuur van Pidpa of water-link.

water

In Kapellen staat Pidpa in voor de watervoorziening.

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.