gepubliceerd op maandag 3 juni 2019 16.15 u.
Bij de realisatie van je droomhuis zijn de principes van duurzaam bouwen bijna niet meer weg te denken.

Duurzaam bouwen is meer dan milieubewust bouwen. Er komen heel wat zaken bij kijken zoals kwaliteit, leefcomfort en gezondheid. 

Een bouwgrond of huis gekocht? Proficiat! Maar vooraleer je je begeeft naar de dichtstbijzijnde architect of aannemer, laat je je best goed informeren. De adviseurs van Kamp C, Provinciaal centrum Duurzaam Bouwen en Wonen, stoomt je helemaal klaar voor de volgende stap in je leven.

vraag advies voordat je de bouwaanvraag indient 

Hou er rekening mee dat wanneer de bouwaanvraag al is ingediend, veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is daarom ideaal voor deze screening. Als particuliere verbouwer krijg je een vol uur advies op maat over je nieuwbouw of verbouwing.

Heb je nog geen volledig uitgewerkt plan, geen nood. Ook met een ruwe schets en eventueel een aantal foto’s kunnen we al aan de slag.

Wanneer? 2 september 2019 van 13.00 tot 17.00 u

Waar? Administratief Centrum, vergaderzaal ‘Mastenbos’, Antwerpsesteenweg 130, Kapellen

Dit planadvies is gratis maar de plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk. Hiervoor kan je terecht bij de dienst Publieke Ruimte en Leefmilieu, 03 660 66 03 of ruimte@kapellen.be. Ook op de thuisbasis van Kamp C in Westerlo kan je steeds terecht voor gratis bouwadvies.