opvoedingswinkels

Opvoedingswinkels zijn plaatsen waar je terecht kan met kleine of grote vragen over de opvoeding van kinderen en jongeren. Want daar zit iederéén toch wel eens mee ?

Twijfels en vragen horen bij opvoeden, want je wilt het graag zo goed doen. En daar helpt een opvoedingswinkel je graag bij.

Ze werken onafhankelijk en de medewerkers zijn gebonden aan het beroepsgeheim. Je kan er gratis terecht en ze werken anoniem. Wandel dus gerust eens binnen om te grasduinen door de folders of voor informatie. Heb je liever een discreet gesprek, dan kan je een afspraak maken met een medewerker. Je kan hen ook bellen voor advies of online vragen stellen. 

In onze regio bieden ze heel wat gratis vormingen en lezingen aan. Vraag hun vormingsboekje aan met het volledig overzicht. De brochure verschijnt in het voorjaar en in het najaar. Kinderen die naar school gaan in Kapellen, krijgen dit mee in hun boekentas. 

mobiel opvoedingspunt Kapellen

Medewerkers van een opvoedingswinkel komen ook naar de gemeenten. Zo heeft Kapellen ook een mobiel opvoedingspunt. Er zijn geen vaste openingsuren, we werken enkel op afspraak. Dit is ook gratis en anoniem. 

meer info

Interessante links vind je hieronder.