Zijn er putten in het wegdek? Staat er een verkeersbord scheef? Is er straatmeubilair beschadigd? Hangen de takken van een straatboom gevaarlijk over? Schijnt het licht van een straatlantaarn in je huis of heb je last van geurhinder?

Dat kan je melden aan de dienst Publieke Ruimte & Leefmilieu. Nogal wat mensen voegen bij hun melding een foto en dat moedigen we zeker aan. Op die manier hebben we een beter beeld van het probleem en kunnen we het ook vlotter en naar behoren aanpakken.

openbare verlichting

Brandt de openbare verlichting niet meer of altijd? Is het armatuur stuk of staat de paal scheef?

Dit kan je zelf rechtstreeks (via de link onderaan) melden aan Fluvius, indien gewenst, houden zij jou ook op de hoogte van de afhandeling. Een foto bijvoegen en het nummer van de verlichtingspaal vermelden, is een kleine moeite voor een efficiënte en snelle herstelling. Bedankt!

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.