Zijn er putten in het wegdek? Staat er een verkeersbord scheef? Is er straatmeubilair beschadigd? Hangen de takken van een straatboom gevaarlijk over? Schijnt het licht van een straatlantaarn in je huis of heb je last van geurhinder?

Dat kan je melden aan de dienst Publieke Ruimte & Leefmilieu. Nogal wat mensen voegen bij hun melding een foto en dat moedigen we zeker aan. Op die manier hebben we een beter beeld van het probleem en kunnen we het ook vlotter en naar behoren aanpakken.

openbare verlichting

Brandt de openbare verlichting niet meer of altijd? Is het armatuur stuk of staat de paal scheef?

Dit kan je zelf rechtstreeks (via de link onderaan) melden aan Fluvius, indien gewenst, houden zij jou ook op de hoogte van de afhandeling. Een foto bijvoegen en het nummer van de verlichtingspaal vermelden, is een kleine moeite voor een efficiënte en snelle herstelling. Bedankt!

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Het onthaal van het Administratief Centrum blijft wel open. Je afspraak online inplannen, kan je hier of telefonisch. Voor burgerzaken kan je enkel online een afspraak maken. Trouwens heel wat documenten kan je vrij eenvoudig online aanvragen via het e-loket