Zijn er putten in het wegdek? Staat er een verkeersbord scheef? Is er straatmeubilair beschadigd? Hangen de takken van een straatboom gevaarlijk over? Schijnt het licht van een straatlantaarn in je huis of heb je last van geurhinder?

Dat kan je melden aan de dienst Publieke Ruimte & Leefmilieu. Nogal wat mensen voegen bij hun melding een foto en dat moedigen we zeker aan. Op die manier hebben we een beter beeld van het probleem en kunnen we het ook vlotter en naar behoren aanpakken.

openbare verlichting

Brandt de openbare verlichting niet meer of altijd? Is het armatuur stuk of staat de paal scheef?

Dit kan je hier zelf rechtstreeks melden aan Fluvius. Als je dat wenst, houden zij jou ook op de hoogte van de afhandeling. Een foto bijvoegen en het nummer van de verlichtingspaal vermelden, is een kleine moeite voor een efficiënte en snelle herstelling. Gaat het om een gewestweg of autosnelweg? Meld het dan via www.meldpuntwegen.be.

Bedankt!

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Plan je een bezoek aan één van onze diensten? Maak dan vooraf een afspraak. Dat kan online of telefonisch. Voor de dienst Burgerzaken kan dit enkel online. Heel wat documenten kan je eenvoudig aanvragen via het e-loket, zonder langs te komen. Bij het onthaal van het Administratief Centrum kan je wel gewoon terecht tijdens de openingsuren.