gepubliceerd op vrijdag 26 juni 2020 11.15 u.
Terrassen mogen langer openblijven, de gemeente werkt tot en met 4 september uitsluitend op afspraak en nog wat bibnieuwtjes. De coronarubrieken winkels/horeca, publieke dienstverlening en ontspanning/vrije tijd kregen een update (in het rood aangeduid).

DIT IS NIET HET MEEST RECENTE BERICHT.
EEN UPDATE VIND JE OP DE HOMEPAGE VAN DEZE WEBSITE!

Beperk je in je sociale contacten en in niet-essentiële en niet-dringende verplaatsingen. Dat blijft dé boodschap, ook nadat de Nationale Veiligheidsraad nieuwe versoepelingen met betrekking tot de coronamaatregelen voorstelde.

De maatregelen en afspraken, ook met betrekking tot Kapellen, vind je in deze rubrieken:

De gemeentelijke coronacrisiscel vergadert meermaals per week om maatregelen waar nodig aan te vullen, bij te sturen of aan te passen.

controles

De lokale en federale politie zorgen ervoor dat de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus strikt worden nageleefd en staat ook gezondheidswerkers bij waar nodig.

meer informatie

  • Algemene en actuele info over het coronavirus vind je via de website www.info-coronavirus.be. Daar vind je alle genomen maatregelen opgelijst én antwoorden op de meest gestelde vragen.
  • Algemene vragen over het coronavirus kan je ook telefonisch stellen via 0800 14 689.
  • Tips rond gezondheid en hygiëne vind je ook hier.
  • Wie specifieke vragen heeft over corona in Kapellen, kan de gemeente contacteren via
    03 660 66 00 (Administratief Centrum). Onze onthaalmedewerkers proberen je zo goed mogelijk te informeren of door te verwijzen.