gepubliceerd op donderdag 16 april 2020 14.45 u.
Geen Pulptuur, geen Parkies en geen vuurwerk tijdens Kapellen Kermis. Dat is het gevolg van de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad. Alle aanpassingen vind je in de rubrieken winkelen, publieke dienstverlening, ontspanning/vrije tijd en opvang/scholen (in het rood aangeduid).

DIT IS NIET HET MEEST RECENTE BERICHT.
EEN UPDATE VIND JE OP DE HOMEPAGE VAN DEZE WEBSITE!

Blijf zoveel mogelijk thuis! Dat blijft dé boodschap, ook nadat de Nationale Veiligheidsraad en de federale regering op woensdag 15 april de maatregelen verlengden. De maatregelen en afspraken gelden minstens tot en met zondag 3 mei 2020. Er mogen geen massa-evenementen plaatsvinden tot en met 31 augustus 2020.

De gemeentelijke coronacrisiscel vergadert meermaals per week om maatregelen waar nodig aan te vullen, bij te sturen of aan te passen.

controles

De lokale en federale politie zorgen ervoor dat de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus strikt worden nageleefd en staat ook gezondheidswerkers bij waar nodig.

meer informatie

  • Algemene en actuele info over het coronavirus vind je via de websites
  • Algemene vragen over het coronavirus kan je ook telefonisch stellen via 0800 14 689.
  • Tips rond gezondheid en hygiëne vind je ook hier.
  • Wie specifieke vragen heeft over corona in Kapellen, kan de gemeente contacteren via
    03 660 66 00 (Administratief Centrum). Onze onthaalmedewerkers proberen je zo goed mogelijk te informeren of door te verwijzen.