gepubliceerd op vrijdag 10 juli 2020 17 u.
Wanneer zijn mondmaskers verplicht en een stappenplan naar een coronaproof evenement. De coronarubrieken winkels/horeca, ontspanning/vrije tijd, transport/reizen, hygiëne/gezondheid en Kapellen helpt! kregen een update (in het rood aangeduid).

DIT IS NIET HET MEEST RECENTE BERICHT.
EEN UPDATE VIND JE OP DE HOMEPAGE VAN DEZE WEBSITE!

De coronamaatregelen en -afspraken, ook met betrekking tot Kapellen, vind je in deze rubrieken:

De gemeentelijke coronacrisiscel vergadert meermaals per week om maatregelen waar nodig aan te vullen, bij te sturen of aan te passen.

controles

De lokale en federale politie zorgen ervoor dat de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus strikt worden nageleefd en staat ook gezondheidswerkers bij waar nodig.

meer informatie

  • Algemene en actuele info over het coronavirus vind je via de website www.info-coronavirus.be. Daar vind je alle genomen maatregelen opgelijst én antwoorden op de meest gestelde vragen.
  • Algemene vragen over het coronavirus kan je ook telefonisch stellen via 0800 14 689.
  • Tips rond gezondheid en hygiëne vind je ook hier.
  • Wie specifieke vragen heeft over corona in Kapellen, kan de gemeente contacteren via
    03 660 66 00 (Administratief Centrum). Onze onthaalmedewerkers proberen je zo goed mogelijk te informeren of door te verwijzen.
alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.