Zoek je kinderopvang in de gemeente Kapellen of in andere gemeenten in de Noorderkempen?

Via het lokaal loket kinderopvang kunnen (toekomstige) ouders op zoek gaan naar geschikte kinderopvang in de regio. In eerste instantie vind je er kinderopvang voor baby’s en peuters.

Op deze website vind je alle opvanginitiatieven in de regio. Zo is het voor jou als (toekomstige) ouder makkelijker om opvang voor je kindje vast te leggen. Je kan opvang in je buurt zoeken, maar je krijgt ook een overzicht van initiatieven die bijvoorbeeld op de route naar je werk liggen. Je kan eveneens filteren op prijs, openingsuren, soort kinderopvang, …

Via de website kan je als ouder opvang aanvragen bij verschillende opvanglocaties. Je vult eerst enkele gegevens in en duidt de gewenste opvangdagen aan. Vervolgens stuur je, met een druk op de knop, je aanvraag rechtstreeks naar al je gekozen opvanglocaties. Een opvang kan je aanvraag wel of niet accepteren of een alternatief aanbieden. Wanneer je ingaat op een voorstel van een opvanglocatie, kan je een bezoek inplannen en je inschrijving definitief vastleggen.

De website van het lokaal loket kinderopvang vind je via deze link of de groene knop bovenaan.