gepubliceerd op maandag 27 juli 2020 14.38 u.
Van maandag 3 tot en met maandag 31 augustus zal de Koningin Astridlaan ter hoogte van het kruispunt met de Lobelialaan volledig worden onderbroken voor alle verkeer.

Om de verkeersveiligheid te verbeteren wordt in de Koningin Astridlaan ter hoogte van de bocht met de Lobelialaan een verkeersplateau aangelegd met daarop een nieuwe fietsoversteekplaats.

Van maandag 3 tot en met maandag 31 augustus zal de firma Boden deze wegeniswerken uitvoeren. Hierdoor zal de Koningin Astridlaan ter hoogte van het kruispunt met de Lobelialaan volledig worden onderbroken en dit voor alle verkeer, ook voor fietsers.

Het gemotoriseerd verkeer zal worden omgeleid via de Hoogboomsteenweg en de Antwerpsesteenweg. Voor fietsers wordt er een aparte omleiding voorzien via de Ruyseveltslei en de Oude Bergsebaan.

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.