Jeugd en cultuur? Dat geeft vonken en vuur!

jeugd

Wij spelen graag in op de noden van jongeren: zo krijgt de jeugd inspraak bij de opmaak van het jeugdbeleid. Tijdens onze activiteiten, jeugdraad, kindergemeenteraad, e.d. staan we open voor vragen en reacties.

We zorgen ervoor dat de jeugd een stem heeft binnen het gemeentebeleid. Want jong zijn in Kapellen: dat telt!

cultuur

We organiseren heel wat culturele activiteiten en voorstellingen. Zin in een cultureel avondje uit in Kapellen? Check de kalender!

Heb je een vraag en denk je dat wij je kunnen helpen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Tot op één van onze activiteiten!

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend. Ook op het recyclagepark van Igean hoef je geen afspraak te maken.

misschien hoef je helemaal niet langs te komen ...

Voor meer dan 30 attesten, aktes, uittreksels en bewijzen van de dienst Burgerzaken, hoef je de verplaatsing naar het Administratief Centrum niet te maken. Een afspraak maken is dus niet nodig: via het e-loket ontvang je het gevraagde document in je mailbox. In een aantal gevallen gebeurt dat al enkele minuten na de aanvraag. Voor andere documenten is wel nog ‘menselijke’ tussenkomst nodig en ontvang je het gevraagde document na enkele werkdagen. Ook je adreswijziging doorgeven doe je via het e-loket.

Je vindt deze via het e-loket. Je logt daar in met je digitale identiteitskaart of de app ItsMe. 

wanneer je toch langs komt ...

Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de fysieke afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt. Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een masker dat neus en mond bedekt. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.

Bedankt voor je medewerking en begrip.