Om inwoners en bezoekers te informeren vind je vier digitale infozuilen langs belangrijke Kapelse (invals)wegen. Ze staan aan het Dorpsplein en de Hoogboomsteenweg (nabij de Kazerneweg) en op de hoek Kapelsestraat-Starrenhoflaan en de hoek Klinkaardstraat-Ertbrandstraat. Allerlei gemeentelijke informatie en activiteiten en evenementen die plaatsvinden in Kapellen, worden getoond op de schermen.

Een activiteit van jouw vereniging aankondigen via de nieuwe displays? Dat kan! De criteria vind je in het gebruiksreglement hieronder (door de gemeenteraad goedgekeurd in zitting van 25 oktober 2012).

Nog vragen? Contacteer de communicatiedienst.

ook interessant

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.