gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2019 16.09 u.
De polyvalente zaal Lux op het Marktplein is bijna klaar. Een optie nemen om de zaal te huren kan nu al. De zaal is effectief in gebruik vanaf 12 november. Ook het huishoudelijk reglement is vernieuwd. Dit is van toepassing op alle zalen die de jeugd- en cultuurdienst verhuurt.

 Vanaf 12 november 2019 kan je de grote zaal Lux en de kleine zaal Biz huren, eventueel in combinatie met foyer, keuken, loges en tribune.

Je neemt eerst een optie op een gewenste datum via de jeugd- en cultuurdienst (verhuur@kapellen.be of 03 660 67 50). Als deze optie bevestigd werd, vul je hier je aanvraag in. Heb je vragen over het aanvraagformulier? Geef dan zeker een seintje via bovenstaande gegevens.

De zaal is momenteel nog in opbouw en dus zijn praktische en technische info voorlopig beperkt beschikbaar. Je mag dus gerust wachten met je aanvraag tot deze info wel voorhanden is. Je optie blijft dan voorlopig staan. Zodra alle praktische info op de website staat, brengen we je hiervan op de hoogte.

nieuw reglement

Sinds 1 juli hanteren we trouwens een nieuw huishoudelijk reglement voor alle zalen die worden verhuurd door de jeugd- en cultuurdienst, het audiovisueel materiaal en de speelkoffer. Dit vind je in bijlage.