Samen met de opening van het administratief centrum, dienstencentrum en vrijetijdsloket aan het Bruggeske werd midden november '22 ook een nieuw logo voor de gemeente voorgesteld.

Welkom in hartje Kapellen

Het logo bestaat uit verschillende kleurvlakken. Elk kleurvlak van de letter K staat voor een van de 4 Kapelse wijken: Centrum, Hoogboom-Zilverenhoek, Putte en Kapellenbos. Het hart staat symbool voor het groene en bosrijke Kapellen en de verbondenheid tussen alle Kapellenaren. Iedereen is welkom bij ons, in hartje Kapellen.

De frisse en eigentijdse varianten van blauw en geel verwijzen naar de kleuren van de Kapelse vlag en het wapenschild. In de komende periode worden het logo en de huisstijl verder uitgerold in het Kapelse straatbeeld.

Uitrol nieuw logo

De huisstijl van Kapellen wordt toegepast op alle correspondentie naar de bevolking (omslagen, brieven, ...) en zal op termijn ook worden uitgerold in het straatbeeld van onze gemeente. Om duurzame en budgettaire redenen werd er voor gekozen dit gefaseerd te doen. Ook het wagenpark van het gemeentebestuur wordt volledig voorzien van belettering in de huisstijl van Kapellen.

Gebruik van het logo

Hieronder vind je het logo in jpg-formaat voor digitaal gebruik en in vectorieel formaat voor drukwerk. Let wel, het gebruik en de reproductie van het gemeentelogo is uitdrukkelijk verboden zonder schriftelijke toelating van de gemeente Kapellen.

Het basislogo (in kleur) gebruik je enkel in combinatie met een witte achtergrond. Het wit-transparante logo kan je gebruiken bij een gekleurde achtergrond.