De gemeente Kapellen hanteert sinds 2005 een nieuwe huisstijl en een fris, dynamisch en modern logo voor haar communicatie en correspondentie.

voorstelling logo

Kapellen is een groene, bosrijke en dynamische gemeente. De vier groene bollen stellen de vier wijken voor van Kapellen: centrum, Hoogboom, Kapellenbos en Putte. Anderzijds kan je de bollen ook beschouwen als vier bomen die vanuit de lucht worden waargenomen. De vermelding Gemeente Kapellen staat in het blauw, naar de kleur van het gemeentewapen en de Kapelse vlag.

gebruik van het logo

De huisstijl van Kapellen wordt toegepast op alle correspondentie naar de bevolking (enveloppen, brieven, Info Kapellen) en is ook duidelijk aanwezig in het straatbeeld van onze gemeente (vlaggen, borden P-route). Ook het wagenpark van het gemeentebestuur is trouwens volledig voorzien van belettering in de huisstijl van Kapellen.

logo downloaden

Hieronder vind je het logo in jpg-formaat voor digitaal gebruik en in vectorieel formaat (eps) voor drukwerk. Let wel, het gebruik en de reproductie van het gemeentelogo is uitdrukkelijk verboden zonder schriftelijke toelating van de gemeente Kapellen.