De gemeente Kapellen hanteert sinds 2005 een nieuwe huisstijl en een fris, dynamisch en modern logo voor haar communicatie en correspondentie.

voorstelling logo

Kapellen is een groene, bosrijke en dynamische gemeente. De vier groene bollen stellen de vier wijken voor van Kapellen: centrum, Hoogboom, Kapellenbos en Putte. Anderzijds kan je de bollen ook beschouwen als vier bomen die vanuit de lucht worden waargenomen. De vermelding Gemeente Kapellen staat in het blauw, naar de kleur van het gemeentewapen en de Kapelse vlag.

gebruik van het logo

De huisstijl van Kapellen wordt toegepast op alle correspondentie naar de bevolking (enveloppen, brieven, Info Kapellen) en is ook duidelijk aanwezig in het straatbeeld van onze gemeente (vlaggen, borden P-route). Ook het wagenpark van het gemeentebestuur is trouwens volledig voorzien van belettering in de huisstijl van Kapellen.

logo downloaden

Hieronder vind je het logo in jpg-formaat voor digitaal gebruik en in vectorieel formaat (eps) voor drukwerk. Let wel, het gebruik en de reproductie van het gemeentelogo is uitdrukkelijk verboden zonder schriftelijke toelating van de gemeente Kapellen.

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend. Ook op het recyclagepark van Igean hoef je geen afspraak te maken.

misschien hoef je helemaal niet langs te komen ...

Voor meer dan 30 attesten, aktes, uittreksels en bewijzen van de dienst Burgerzaken, hoef je de verplaatsing naar het Administratief Centrum niet te maken. Een afspraak maken is dus niet nodig: via het e-loket ontvang je het gevraagde document in je mailbox. In een aantal gevallen gebeurt dat al enkele minuten na de aanvraag. Voor andere documenten is wel nog ‘menselijke’ tussenkomst nodig en ontvang je het gevraagde document na enkele werkdagen. Ook je adreswijziging doorgeven doe je via het e-loket.

Je vindt deze via het e-loket. Je logt daar in met je digitale identiteitskaart of de app ItsMe. 

wanneer je toch langs komt ...

Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de fysieke afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt. Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een masker dat neus en mond bedekt. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.

Bedankt voor je medewerking en begrip.