Het Huis van het Kind is dé toegangspoort tot diensten en activiteiten voor (aanstaande) gezinnen en andere opvoeders.

Huis van het Kind is geen fysiek huis. Wel is het een verzameling van alle organisaties, diensten en instanties die werken met en voor kinderen in Kapellen.

Enkele keren per jaar zitten alle partners van Huis van het Kind samen rond te tafel om verschillende thema’s rond kinderen, opvoeden, jongeren, … te bespreken.

Houd de activiteitenkalender op deze website goed in de gaten, want Huis van het Kind organiseert geregeld in samenwerking met de Gezinsbond en de Opvoedingswinkel vormingen en activiteiten.

Huis van het Kind staat ook in voor de werking van de speelbabbel.

Zit je met bepaalde vragen, maar weet je niet bij je hiervoor terecht kan? Stuur gerust een mailtje en wij proberen je zo goed mogelijk door te verwijzen. 

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Wegens het gevaar op besmetting door het coronavirus kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Uitsluitend het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.