gepubliceerd op dinsdag 14 september 2021 13.30 u.
De nutsmaatschappijen Pidpa en Fluvius zullen op de Hoevensebaan werken uitvoeren tussen de Kerkstraat en de Dorpsstraat. De werken starten op maandag 20 september 2021, het einde is voorzien op 22 oktober 2021.

Tijdens de werken zal er éénrichtingsverkeer van toepassing zijn op de Hoevensebaan tussen de Kerkstraat en de Dorpsstraat en dit in de richting van de ovonde.

Voor het verkeer richting Hoevenen wordt er een omleiding voorzien via de Streepstraat. Ook in de Streepstraat zal er éénrichtingsverkeer worden ingevoerd tussen de Dorpsstraat en de Biartlei.

Als bijkomende maatregel zal er in de Streepstraat en de zijstraten tussen de Hoevensebaan en de Streepstraat zone 30 ingevoerd worden.

Vanaf 27 september zal ook het voet- en fietspad op de hoek met Dorpsstraat en Hoevensebaan onderbroken worden. Voetgangers en fietsers worden omgeleid via de Dorpstraat en de Antwerpsesteenweg waar het fietspad tijdelijk wordt ingericht als dubbelrichtingsfietspad. 
Voor fietsers langs de Hoevensebaan blijft de doorgang gewaarborgd.

De Lijn

De bussen van De Lijn richting Hoevenen volgen de omleiding via de Streepstraat.
Meer informatie daarover via www.delijn.be

Afvalophaling

Aan bewoners van Hoevensebaan, Streepstraat en Biartlei vragen we om tijdens de werken de containers of afvalzakken de avond voordien buiten te zetten, aangezien de ophaling zal starten om 6.00 uur.