gepubliceerd op vrijdag 18 december 2020 11.15 u.
Bij de realisatie van je droomhuis zijn de principes van duurzaam bouwen bijna niet meer weg te denken.

Duurzaam bouwen is meer dan milieubewust bouwen. Er komen heel wat zaken bij kijken zoals kwaliteit, leefcomfort en gezondheid. 

Een bouwgrond of huis gekocht? Proficiat! Maar vooraleer je je begeeft naar de dichtstbijzijnde architect of aannemer, laat je je best goed informeren. De adviseurs van Kamp C (Provinciaal centrum Duurzaam Bouwen en Wonen) stomen je helemaal klaar voor de volgende stap in je leven.

Vraag advies voordat je de bouwaanvraag indient 

Hou er rekening mee dat wanneer de bouwaanvraag al is ingediend, veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is daarom ideaal voor deze screening.

Als particuliere verbouwer krijg je een vol uur advies op maat over je nieuwbouw of verbouwing.

Heb je nog geen volledig uitgewerkt plan, geen nood. Ook met een ruwe schets en eventueel een aantal foto’s gaan de adviseurs al aan de slag.

Wanneer? 1 maart 2021 van 13.00 tot 17.00 uur.

Waar? Dit bouwadvies zal digitaal georganiseerd worden.

Dit planadvies is gratis maar de plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk. Hiervoor kan je terecht bij de dienst Publieke Ruimte en Leefmilieu, 03 660 66 03 of ruimte@kapellen.be. Ook op de thuisbasis van Kamp C in Westerlo kan je steeds terecht voor gratis bouwadvies.

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Het onthaal van het Administratief Centrum blijft wel open. Je afspraak online inplannen, kan je hier of telefonisch. Voor burgerzaken kan je enkel online een afspraak maken. Trouwens heel wat documenten kan je vrij eenvoudig online aanvragen via het e-loket.