gepubliceerd op dinsdag 7 juli 2020 12.30 u.
De zomer wordt anders, ook in Kapellen. Daarom lanceert de gemeente #tofineigenhof. Het gaat om allerlei (doe)tips voor alle leeftijden, mét Kapellen TV én een prijzenpakket!

Vele evenementen zijn afgelast omwille van corona. We kunnen misschien niet op reis naar de plek die we verkiezen. En in cafés en restaurants zal misschien ook niet altijd een plaatsje vrij zijn … Maar die zogenaamde staycation betekent niet dat je een hele zomer met je vingers moet zitten draaien!

Daarom lanceert de gemeente Kapellen #tofineigenhof. Ook in je eigen tuin of op je eigen terras valt van alles te beleven en te ontdekken. En voor het gemak wordt heel Kapellen als onzen hof beschouwd. Want de mooiste bestemming van het land, hoef je dus helemaal niet zo ver te zoeken ...

Meer verneem je via het gemeentemagazine #infokapellen dat deze week in alle Kapelse brievenbussen valt. Daarin staan maar liefst 30 pagina’s boordevol plezierige (doe)tips voor alle leeftijden: noem het gerust een alternatief vrijetijdsaanbod. Denk aan zoektochten, spelletjes, wandelingen, uitdagingen, tentoonstellingen, barbecueën, work-outs, fietstochten en tuinieren. De meeste activiteiten zijn trouwens gratis. En ook de komende weken mag je nog extra tips verwachten, via de gemeentelijke sociale media en website.

Meer details - ook over Kapellen TV - vind je ook hier.

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.