gepubliceerd op dinsdag 7 juli 2020 12.30 u.
De zomer wordt anders, ook in Kapellen. Daarom lanceert de gemeente #tofineigenhof. Het gaat om allerlei (doe)tips voor alle leeftijden, mét Kapellen TV én een prijzenpakket!

Vele evenementen zijn afgelast omwille van corona. We kunnen misschien niet op reis naar de plek die we verkiezen. En in cafés en restaurants zal misschien ook niet altijd een plaatsje vrij zijn … Maar die zogenaamde staycation betekent niet dat je een hele zomer met je vingers moet zitten draaien!

Daarom lanceert de gemeente Kapellen #tofineigenhof. Ook in je eigen tuin of op je eigen terras valt van alles te beleven en te ontdekken. En voor het gemak wordt heel Kapellen als onzen hof beschouwd. Want de mooiste bestemming van het land, hoef je dus helemaal niet zo ver te zoeken ...

Meer verneem je via het gemeentemagazine #infokapellen dat deze week in alle Kapelse brievenbussen valt. Daarin staan maar liefst 30 pagina’s boordevol plezierige (doe)tips voor alle leeftijden: noem het gerust een alternatief vrijetijdsaanbod. Denk aan zoektochten, spelletjes, wandelingen, uitdagingen, tentoonstellingen, barbecueën, work-outs, fietstochten en tuinieren. De meeste activiteiten zijn trouwens gratis. En ook de komende weken mag je nog extra tips verwachten, via de gemeentelijke sociale media en website.

Meer details - ook over Kapellen TV - vind je ook hier.

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Het onthaal van het Administratief Centrum blijft wel open. Je afspraak online inplannen, kan je hier of telefonisch. Voor burgerzaken kan je enkel online een afspraak maken. Trouwens heel wat documenten kan je vrij eenvoudig online aanvragen via het e-loket