gepubliceerd op donderdag 22 september 2022 11.30 u.
Er was dit jaar tijdens de zomervakantie geen Film in het Park, maar niet getreurd: filmliefhebbers komen alsnog aan hun trekken tijdens de Nacht van de Duisternis op 8 oktober in het gemeentepark.

Op zaterdag 8 oktober is er een nieuwe editie van de Nacht van de Duisternis, waar de impact van de mens op de natuur en zijn leefomgeving centraal staat. Op het programma daarom twee films die de natuur prachtig in beeld brengen, maar daarnaast ook een aangrijpend verhaal vertellen. Een filmnacht van de duisternis, in het park dus!

Er is een vertoning om 16.00 uur (jeugdfilm) en om 20.00 uur (avondfilm).

  • In de namiddag staat 'Wall-E' op het programma: een film over een zelfbewust robotje dat afval samenperst op een door alles en iedereen verlaten planeet aarde. Maar dan komt hij EVE tegen ...
  • In de natuurdocumentaire ‘A Life on our planet’ blikt bioloog en tv-maker David Attenborough terug op zijn leven. En hij heeft een hoopvolle boodschap: We kunnen de aarde herstellen, we moeten het alleen nog willen.

Tickets voor de vertoning van ‘Wall-E’ en ‘A Life on our planet’ kan je bestellen via www.filminhetpark.be. Die kosten € 5, of € 8 met klapstoeltje inbegrepen.

i.s.m. DBV Events