gepubliceerd op maandag 5 december 2022 16.30 u.
De gemeente Kapellen doet mee met de Nationale DOE-meter, een onderzoek naar engagement, vrijwilligerswerk en verenigingen. Geen beter moment om deze enquête in de kijker te zetten dan op de Internationale dag van de Vrijwilliger.

Met deze enquête wordt er nagegaan wat al goed gaat, maar ook wat er nog verbeterd kan worden en waar er nood aan is bij vrijwilligers en verenigingen.

Doe mee

Klik hier en doe mee! Dat kan tot en met 15 december. Deelnemen is heel eenvoudig. Je vult eerst enkele basisgegevens in zoals je leeftijd, geslacht, gezinssituatie, … Nadien krijg je vragen over vrijwilligerswerk, engagement, de ondersteuning vanuit het lokaal bestuur, ... Deelname is volledig anoniem.

Wat met de resultaten?

De gemeente gaat nadien aan de slag met de conclusies uit de studie en engageert zich om de resultaten te gebruiken als basis voor het beleid. De resultaten van het onderzoek worden ook gepubliceerd op de gemeentelijke website.

Aanpak

Dit onderzoek gebeurt in samenwerking met Indiville, Give a Day en Bpact. Zij staan garant voor ieders privacy en de kwaliteit van aanpak.