gepubliceerd op maandag 8 januari 2024 9 u.
Voortaan kan je ook met al je digitale vragen terecht in het digipunt in de bib op het Dorpsplein. Dit kan telkens op woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom! Breng zeker je eigen toestel mee.

Itsme installeren? Een foutmelding op je laptop? Hoe stuur ik een whatsappje? Digitaal mee zijn is een uitdaging voor iedereen. Bij een digipunt kan je met al je digitale vragen terecht. Vrijwilligers geven je op een toegankelijke manier extra hulp of een opleiding.

Sinds eind juni kan je daarvoor elke vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur terecht in dienstencentrum ’t Bruggeske (Bruggeske 4). Een tweede digipunt ging in december van start op initiatief van Buurtinformatienetwerk (BIN)- wijkcomité Bomenwijk. Wijkbewoners kunnen elke eerste en derde woensdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur terecht in het lokaal van ADO-Icarus (Wilgenstraat 20). De medewerkers van dit digipunt zijn gespecialiseerd in cybercrime en de gevaren van het internet.

Vanaf januari komt er nog een derde digipunt in de bib op het Dorpsplein. Hier kan je elke woensdag terecht tussen 14.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom! Breng zeker je eigen toestel mee.