gepubliceerd op dinsdag 14 juni 2022 14.27 u.
Het zomert, het onweert ... en de bib heeft van alles in petto voor jou (en je gezin).

voor volwassenen

verrassingen in je valies

Heb je graag goede boeken bij de hand, op reis of tijdens je staycation? Maar vind je het soms moeilijk een keuze te maken? Dan maken wij graag een pakket op maat klaar voor jou (nog tot en met 30 september). Wij schieten in actie zodra je dit e-formulier invult.

zomerbingo

Kom uit je comfortzone en voer minstens 5 opdrachten uit. Een bingokaart vind je in de bib. Heb je minstens 5 opdrachten uitgevoerd? Breng dan je kaart binnen bij de balie van de bib in Kapellen of Putte en ontvang een drankbonnetje. Schol!

boekenmarkt 

Kom op 27 augustus tussen 10.00 en 16.00 uur snuisteren op de boekenmarkt op het Dorpsplein, met maar liefst 80 standhouders. Dat betekent honderden boeken, strips, cd's, ... om uit te kiezen. Meer info vind je hier. 

voor de kiddo's

bestemming: bib!

Deze kinderreispas brengt je op verschillende leuke leesbestemmingen. Volle reispas? Dan trakteert de bib op een ijsje (zolang de voorraad strekt)! De lege reispas kun je ophalen in de bib zelf.

zoektocht: De Schat van Vlieg

Ga vensterspeuren in Putte en kraak de code om de schat te openen. Download de schatkaart binnenkort op de website van de bib.