Als alle plannen zijn gerealiseerd, is er op site Bruggeske op elk moment van de dag activiteit. Overdag kan je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Administratief Centrum en het welzijnshuis, het dienstencentrum en de Werkwinkel. Ook voor rolstoelgebruikers is deze site vlot toegankelijk. In de gebouwen zijn verschillende patio’s aanwezig die veel natuurlijk licht binnenlaten waardoor het een aangename omgeving is om af te spreken. Na de kantooruren is er de mogelijkheid om de polyvalente ruimtes te gebruiken om bijvoorbeeld te vergaderen. Het is een ideale plaats voor de bewoners van de assistentiewoningen om met hun (klein)kinderen een gezellige wandeling te maken, de hond uit te laten of even te verpozen in een groene omgeving.

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.