De tijd dat de bibliotheek enkel een plek was om boeken te ontlenen, ligt ver achter ons. Het aanbod en de mogelijkheden die de bib biedt, zijn fors uitgebreid. Er is voor elk wat wils, je blijft zo lang je wil, je gaat zo vaak je wil, je neemt wat je wil en leest, luistert of kijkt wanneer jou dat uitkomt.

Hoe schrijf je je in? Waar vind je een overzicht van de collectie? Hoe lang mag je een dvd houden? Wat moet je doen om de uitleentermijn van een boek te verlengen? Hoe maak je gebruik van de computers in de bib? Het antwoord op deze en tal van andere vragen vind je op de website van de bib.

Heb je toch nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen, de medewerkers van de bib helpen je graag verder!

 

Online Bib
alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.