gepubliceerd op donderdag 28 september 2017 12.16 u.
Bestel jouw pakket haagplantjes aan een voordelige prijs en geef zo allerlei dieren en planten een behaaglijke thuis... en jezelf een mooie en functionele tuin.

De actie Behaag... Natuurlijk is een samenwerking tussen Natuurpunt en de gemeente. In ons versnipperde landschap vormen hagen, houtkanten en bomenrijen belangrijke groene verbindingen tussen natuur- en bosgebieden. Gemengde hagen en gevarieerde struikbeplantingen langs wegen of in privétuinen zijn van grote waarde voor planten en dieren en verhogen de landschapsbeleving voor wandelaars en natuurliefhebbers.

De behaagactie wil de aanleg en het behoud van dergelijke groene linten stimuleren. En geeft extra aandacht aan inheems en autochtoon plantmateriaal. Dergelijke bomen en struiken groeien hier veel sneller en zijn ook beter bestand tegen de grillen van ons klimaat en allerlei ziekten.

Je kan zowel haagpakketten als individuele planten bestellen. Een overzicht en het bestelformulier vind je in Info Kapellen 2017-9 en in bijlage.

hoe bestellen?

Bestellen kan tot en met vrijdag 27 oktober via het onderstaande bestelformulier. Dit formulier lever je in aan de onthaalbalie van het Administratief Centrum (Antwerpsesteenweg 130). Je betaalt er het totale bedrag cash of met Bancontact.

 

wanneer afhalen?

Je kan je bestelling afhalen op zaterdag 25 november tussen 9.30 en 12.00 uur op de parking van Eskapade, ter hoogte van het recyclagepark (Kapelsestraat 235).