“Je moet dat niet spelen, maar zijn.” Als acteur op een podium volstaat het niet om op het juiste moment het juiste regeltje tekst te zeggen. Inleving en uitdieping brengen een personage tot leven. Regisseur Denis besteedt hier tijdens zijn theaterproducties bewust veel aandacht aan. Tijdens deze workshop deelt hij acht weekavonden lang zijn tips en tricks. Via inlevingsmomenten en ...
“Je moet dat niet spelen, maar zijn.” Als acteur op een podium volstaat het niet om op het juiste moment het juiste regeltje tekst te zeggen. Inleving en uitdieping brengen een personage tot leven. Regisseur Denis besteedt hier tijdens zijn theaterproducties bewust veel aandacht aan. Tijdens deze workshop deelt hij acht weekavonden lang zijn tips en tricks. Via inlevingsmomenten en improvisatie-oefeningen gaan we een personage opbouwen en uitdiepen. Interactie met je mede-acteurs staat daarbij centraal. Tijdens een reces van drie weken in november krijg je de gelegenheid om zelf verder aan de slag te gaan. Aan het einde van de rit voorzien we een toonmoment voor vrienden en familie.
Ervaring op een podium is meegenomen, maar enkel enthousiasme en zin om acht weken samen met een leuke groep mensen te experimenteren met theater zijn vereist! Alle leeftijden zijn welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €

organisatie

Platoo Vie