Laat je mee voeren door een hongerige vos op zoek naar een heerlijk maal en geniet van deze bijzondere wandeling. De Vos... in het bos is een theater-wandeling voor het hele gezin vanaf 4 jaar. Volg met het gezin de wegwijzers in het gemeentepark om de 6 episodes van het theaterverhaal De Vos… in het bos te bekijken. Deze episodes kan je gratis bekijken door de QR-code met je smartphone te ...

Laat je mee voeren door een hongerige vos op zoek naar een heerlijk maal en geniet van deze bijzondere wandeling.
De Vos... in het bos is een theater-wandeling voor het hele gezin vanaf 4 jaar.


Volg met het gezin de wegwijzers in het gemeentepark om de 6 episodes van het theaterverhaal De Vos… in het bos te bekijken. Deze episodes kan je gratis bekijken door de QR-code met je smartphone te scannen.


Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over... een wolf!


De Vos… in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels en is een bewerking van de voorstelling Voilà, zei de Vos. Wandelen met het gezin wordt pas echt bijzonder als Vos en Wolf mee op pad gaan!
Je kan de theater-wandeling meerdere keren doen en ook thuis de verhaaltjes nog eens bekijken als je ze gescand hebt tijdens de wandeling.

Spel: Bart Embrechts en Alain Rinckhout
Muziek: Jan BlieckJe kan het wandelplan downloaden op deze pagina.


Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

Gratis

waar