De groepsreeks 'Ontspannende yin yoga' nodigt uit om te vertragen, om je lichaam en geest rust te gunnen. Dit doen we door yin yoga en relaxatietherapie te combineren. Tijdens yin yoga zoeken we in houdingen een stretch op in een specifiek gebied. Deze houdingen worden minstens drie minuten aangehouden. Hierdoor kan het lichaam spanning loslaten en diep ontspannen tot in het bindweefsel. ...
De groepsreeks 'Ontspannende yin yoga' nodigt uit om te vertragen, om je lichaam en geest rust te gunnen. Dit doen we door yin yoga en relaxatietherapie te combineren.

Tijdens yin yoga zoeken we in houdingen een stretch op in een specifiek gebied. Deze houdingen worden minstens drie minuten aangehouden. Hierdoor kan het lichaam spanning loslaten en diep ontspannen tot in het bindweefsel.

Relaxatietherapie leert je dan weer de capaciteit tot zelfzorg. Door middel van concrete technieken bekom je lichamelijk en geestelijk ontspannen. Wat dan weer een positief effect heeft op jouw welbevinden.

Deze reeks is geschikt voor iedereen die onrust ervaart, vaak piekert of herstellende is van een burn-out of depressie. Er is geen yoga-ervaring nodig om deel te nemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 90,00
Basistarief: 90,00 €

waar

tickets