Op zaterdag 5 juni 2021 worden in de provincie Antwerpen alleen al, meer dan 250 boeken-ruil-kastjes extra in de kijker geplaatst. In gans Vlaanderen zijn er dat meer dan duizend! In Kapellen vind je vandaag vijf boeken-ruil-kastjes, waarvan het Haezeldonck- boekenasiel het langst-levende is ( opgestart in oktober 2014 ) . In de aanloop naar 5 juni is er in het Haezeldonck-boekenasiel tijdens ...
Op zaterdag 5 juni 2021 worden in de provincie Antwerpen alleen al, meer dan 250 boeken-ruil-kastjes extra in de kijker geplaatst.
In gans Vlaanderen zijn er dat meer dan duizend!

In Kapellen vind je vandaag vijf boeken-ruil-kastjes, waarvan het Haezeldonck- boekenasiel het langst-levende is ( opgestart in oktober 2014 ) .

In de aanloop naar 5 juni is er in het Haezeldonck-boekenasiel tijdens de eerste week van juni een feestje gepland.
Van 1 tot 6 juni 2021 zullen de Nederlandstalige romans voor volwassenen
gedurende een week de plaats ruimen voor het JEUGDBOEK.

Dit initiatief kon gerealiseerd worden met de steun van de gemeentelijk bib van Kapellen – waarvoor veel dank .

In ons boekenasiel vind je die week dus alleen boeken voor de jeugd tussen vijf en vijftien jaar. Elk boek vermeldt op de eerste bladzijde de leeftijdscategorie.

Het boeken-ruil-principe blijft van tel !
Er mag wel geruild worden met boeken voor volwassenen ( die worden dan elke avond in die week geëvacueerd uit ons boekenasiel , zodat ze na 6 juni een plaats kunnen krijgen in het volwassenen-aanbod.Corona maatregelen =======================================

We kunnen alleen maar goede raad geven ! ! !
1. Was je handen met water en zeep vóór en na uw bezoek aan het boekenasiel.
2. Doe zoals de gemeentelijk bib ; laat de boeken die je mee naar huis neemt, drie dagen onaangeroerd thuis liggen, alvorens je begint te lezen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

Gratis

organisatie

Sankova, platform voor cultuur- en stiltebeleving