Het bos biedt je in alle seizoenen iets nieuws om te ontdekken. We naderen de zomer, dus de bomen staan opnieuw vol bladeren, de vogels en andere dieren zijn actief. Kom mee genieten! We vragen je om in te schrijven voor onze activiteiten. Dat kan via bit.ly/inschrijven-activiteiten. Zo kunnen we het max. aantal personen in de gaten houden, en je ook contacteren indien nodig.

Het bos biedt je in alle seizoenen iets nieuws om te ontdekken. We naderen de zomer, dus de bomen staan opnieuw vol bladeren, de vogels en andere dieren zijn actief. Kom mee genieten!

We vragen je om in te schrijven voor onze activiteiten. Dat kan via bit.ly/inschrijven-activiteiten. Zo kunnen we het max. aantal personen in de gaten houden, en je ook contacteren indien nodig.

praktische informatie

wanneer

waar

Ingang Fort Ertbrand

organisatie

Natuurpunt Antwerpen Noord, Kern Kapellen
Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Plan je een bezoek aan één van onze diensten? Maak dan vooraf een afspraak. Dat kan online of telefonisch. Voor de dienst Burgerzaken kan dit enkel online. Heel wat documenten kan je eenvoudig aanvragen via het e-loket, zonder langs te komen. Bij het onthaal van het Administratief Centrum kan je wel gewoon terecht tijdens de openingsuren.